Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 60g137kcal11.4g0g10.2g0g
Hapukoor (Tere)10g12kcal0.3g0.4g1g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g6g1.8kcal0.1g0.2g0g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g6g20kcal1.1g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g437kcal29.4g3g34g0.4g
Valittu annoskoko110g219kcal14.7g1.5g17g0.2g
Annoskoko puolitettuna55g109kcal7.4g0.8g8.5g0.1g
Arvot/100g100g199kcal13.4g1.4g15.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417014