Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 600g1365kcal114g0g102g0g
Hapukoor (Tere)100g119kcal2.9g4.4g10g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g60g18kcal0.6g2.4g0.2g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g60g204kcal10.8g0g17.4g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2200g4374kcal290.6g32.4g342.4g4.8g
Valittu annoskoko1100g2187kcal145.3g16.2g171.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna550g1094kcal72.7g8.1g85.6g1.2g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.5g15.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417014