Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 120g273kcal22.8g0g20.4g0g
Hapukoor (Tere)20g24kcal0.6g0.9g2g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.8g0.1g2.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g12g3.6kcal0.1g0.5g0g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g12g41kcal2.2g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6g54kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g875kcal58.2g6.8g68.4g1g
Valittu annoskoko220g437kcal29.1g3.4g34.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna110g219kcal14.6g1.7g17.1g0.3g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.5g15.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417014