Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 180g410kcal34.2g0g30.6g0g
Hapukoor (Tere)30g36kcal0.9g1.3g3g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g18g5.4kcal0.2g0.7g0.1g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g18g61kcal3.2g0g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g81kcal0g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g1312kcal87.2g9.6g102.8g1.4g
Valittu annoskoko330g656kcal43.6g4.8g51.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna165g328kcal21.8g2.4g25.7g0.4g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.5g15.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417014