Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 240g546kcal45.6g0g40.8g0g
Hapukoor (Tere)40g48kcal1.2g1.8g4g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g24g7.2kcal0.2g1g0.1g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g24g82kcal4.3g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g108kcal0g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g1750kcal116g13g137g2g
Valittu annoskoko440g875kcal58g6.5g68.5g1g
Annoskoko puolitettuna220g438kcal29g3.3g34.3g0.5g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.5g15.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417014