Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 360g819kcal68.4g0g61.2g0g
Hapukoor (Tere)60g71kcal1.7g2.6g6g0g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.3g0.2g6.8g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g36g11kcal0.4g1.4g0.1g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g36g122kcal6.5g0g10.4g0g
Sipuli (kuorittu)72g19kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g162kcal0g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g2624kcal174.2g19.4g205.4g3g
Valittu annoskoko660g1312kcal87.1g9.7g102.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna330g656kcal43.6g4.9g51.4g0.8g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.5g15.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417014