Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 420g956kcal79.8g0g71.4g0g
Hapukoor (Tere)70g83kcal2g3.1g7g0g
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.6g0.2g7.9g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g42g13kcal0.4g1.7g0.1g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g42g143kcal7.6g0g12.2g0g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl21g189kcal0g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g3062kcal203.2g22.6g239.8g3.4g
Valittu annoskoko770g1531kcal101.6g11.3g119.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna385g766kcal50.8g5.7g60g0.9g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.5g15.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417014