Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 540g1229kcal102.6g0g91.8g0g
Hapukoor (Tere)90g107kcal2.6g4g9g0g
Kananmuna kuoreton 99g141kcal12.4g0.3g10.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g54g16kcal0.5g2.2g0.2g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g54g184kcal9.7g0g15.7g0g
Sipuli (kuorittu)108g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl27g243kcal0g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g3937kcal261.2g29.2g308.2g4.4g
Valittu annoskoko990g1969kcal130.6g14.6g154.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna495g984kcal65.3g7.3g77.1g1.1g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.5g15.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417014