Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lihawokki

1. Suikaloi kaikki valmiiksi.

2. Kuumenna wokkipannu ja lisää reilusti rypsiöljyä.

3. Lisää pannulle ensin sipuli-, valkosipuli- ja porkkanasuikaleet.

4. Jonkun ajan kuluttua voi lisätä vähemmän paistamista tarvitsevat aineet eli tässä tapauksessa paprikan ja herkkusienet.

5. Lisää naudanlihalastut ja paista noin 15 min.
6. Mausta soijalla, mustapippurilla ja chili- tai paprikajauheella.

7. Lihasta tulevaan nesteeseen olen joskus lisännyt kasvisliemi- tai lihaliemikuutionkin ja se on sulannut hyvin ja tuonut kivasti makua.

8. Lihawokkia voi tarjota vaikkapa tumman spagetin tai täysjyväriisin kanssa.

100g / 124 kcal

Katjussa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, tuore Pirkka35g8.6kcal0.9g1g0.1g0g
Paprika keltainen, annos 40g21g5.4kcal0.2g1.1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.4kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Cashew pähkinä7.2g42kcal1.3g1.3g3.5g0.3g
Naudanlihalastu (saarioinen)67g100kcal13.3g0g5.3g0g
Rypsiöljy rainbow5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g421kcal32g11g28g3.2g
Valittu annoskoko170g211kcal16g5.5g14g1.6g
Annoskoko puolitettuna85g105kcal8g2.8g7g0.8g
Arvot/100g100g124kcal9.4g3.2g8.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41703