Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 58g63kcal4.6g9.5g0.3g1.2g
Chili paprika punainen15g6kcal0.3g1.3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 10g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 10g32kcal1.5g1.8g1.3g3.7g
Kani 1500g2442kcal317g0g130.5g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g100g20kcal0g6.5g0g0g
Oliiviöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Paprika punainen 203g59kcal1.9g9.1g0.8g3.9g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g2g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0.3g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g18g4.5kcal0.1g1.5g0g0.1g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g19g17kcal0.6g0.7g1.3g0.1g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g140g42kcal0g0g0g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5050g6261kcal652.2g61.6g368.6g18.6g
Valittu annoskoko2525g3131kcal326.1g30.8g184.3g9.3g
Annoskoko puolitettuna1263g1565kcal163.1g15.4g92.2g4.7g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417386