Tulinen sosekeitto

Keitä kasvislohkot ja chili pehmeiksi.

Soseuta ja lisää tuorejuusto sekä mausteita ja suolaa maun mukaan.

Lisää lautaselle raejuustoa, niin keiton maku hiukan pehmenee ja annos on ruokaisampi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Purjosipuli 53g12kcal1g1.3g0.1g1.1g
Bataatti, kuorittu 200g162kcal3.1g33.6g0.1g6g
Lanttu 200g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Chili, vihreä, tuore 20g9kcal0.4g1.6g0g0.3g
Kasvisliemikuutio 15g45kcal1.4g2g3.4g0.2g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 53g92kcal4g1.2g8g0g
Vesi799g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g929kcal28.2g127.6g25.6g35.4g
Valittu annoskoko1620g464kcal14.1g63.8g12.8g17.7g
Annoskoko puolitettuna810g232kcal7.1g31.9g6.4g8.9g
Arvot/100g100g29kcal0.9g3.9g0.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417855