Tulinen sosekeitto

Keitä kasvislohkot ja chili pehmeiksi.

Soseuta ja lisää tuorejuusto sekä mausteita ja suolaa maun mukaan.

Lisää lautaselle raejuustoa, niin keiton maku hiukan pehmenee ja annos on ruokaisampi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 6.7g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 25g20kcal0.4g4.2g0g0.7g
Lanttu 25g7.2kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Chili, vihreä, tuore 2.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.8g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 6.7g12kcal0.5g0.2g1g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g116kcal3.4g16g3g4g
Valittu annoskoko203g58kcal1.7g8g1.5g2g
Annoskoko puolitettuna101g29kcal0.9g4g0.8g1g
Arvot/100g100g29kcal0.8g3.9g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417855