Tulinen sosekeitto

Keitä kasvislohkot ja chili pehmeiksi.

Soseuta ja lisää tuorejuusto sekä mausteita ja suolaa maun mukaan.

Lisää lautaselle raejuustoa, niin keiton maku hiukan pehmenee ja annos on ruokaisampi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 38g30kcal0.6g6.3g0g1.1g
Lanttu 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Chili, vihreä, tuore 3.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 2.8g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 10g17kcal0.8g0.2g1.5g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana608g174kcal5.6g23.8g4.6g6.8g
Valittu annoskoko304g87kcal2.8g11.9g2.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna152g44kcal1.4g6g1.2g1.7g
Arvot/100g100g29kcal0.9g3.9g0.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417855