Tulinen sosekeitto

Keitä kasvislohkot ja chili pehmeiksi.

Soseuta ja lisää tuorejuusto sekä mausteita ja suolaa maun mukaan.

Lisää lautaselle raejuustoa, niin keiton maku hiukan pehmenee ja annos on ruokaisampi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Purjosipuli 13g3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Bataatti, kuorittu 50g40kcal0.8g8.4g0g1.5g
Lanttu 50g14kcal0.5g2.3g0.1g0.9g
Chili, vihreä, tuore 5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 3.7g11kcal0.3g0.5g0.9g0.1g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 13g23kcal1g0.3g2g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g232kcal7g32g6.2g9g
Valittu annoskoko405g116kcal3.5g16g3.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna203g58kcal1.8g8g1.6g2.3g
Arvot/100g100g29kcal0.9g3.9g0.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417855