Tulinen sosekeitto

Keitä kasvislohkot ja chili pehmeiksi.

Soseuta ja lisää tuorejuusto sekä mausteita ja suolaa maun mukaan.

Lisää lautaselle raejuustoa, niin keiton maku hiukan pehmenee ja annos on ruokaisampi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Purjosipuli 20g4.6kcal0.4g0.5g0g0.4g
Bataatti, kuorittu 75g61kcal1.2g12.6g0g2.3g
Lanttu 75g22kcal0.8g3.5g0.2g1.4g
Chili, vihreä, tuore 7.5g3.4kcal0.1g0.6g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 20g35kcal1.5g0.5g3g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1216g349kcal10.8g48g9.6g13.4g
Valittu annoskoko608g174kcal5.4g24g4.8g6.7g
Annoskoko puolitettuna304g87kcal2.7g12g2.4g3.4g
Arvot/100g100g29kcal0.9g3.9g0.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417855