Tulinen sosekeitto

Keitä kasvislohkot ja chili pehmeiksi.

Soseuta ja lisää tuorejuusto sekä mausteita ja suolaa maun mukaan.

Lisää lautaselle raejuustoa, niin keiton maku hiukan pehmenee ja annos on ruokaisampi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Purjosipuli 27g6.1kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Bataatti, kuorittu 100g81kcal1.6g16.8g0g3g
Lanttu 100g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Chili, vihreä, tuore 10g4.5kcal0.2g0.8g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 7.3g22kcal0.7g1g1.7g0.1g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 27g46kcal2g0.6g4g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g464kcal14.2g63.8g12.8g17.6g
Valittu annoskoko810g232kcal7.1g31.9g6.4g8.8g
Annoskoko puolitettuna405g116kcal3.6g16g3.2g4.4g
Arvot/100g100g29kcal0.9g3.9g0.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417855