Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 300g101kcal2.1g16.5g0.3g4.2g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g1g0.2kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g42g141kcal0g34.4g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3086g484kcal4.2g101.8g0.6g9.6g
Valittu annoskoko1543g242kcal2.1g50.9g0.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna772g121kcal1.1g25.5g0.2g2.4g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418081