Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 800g1629kcal143.2g0g118.4g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli, tuore, silputtu20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Kauralese 60g216kcal10.8g27.4g4.6g10.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 120g151kcal13.2g0.3g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g4097kcal340.8g73.6g268.2g25.8g
Valittu annoskoko1120g2049kcal170.4g36.8g134.1g12.9g
Annoskoko puolitettuna560g1024kcal85.2g18.4g67.1g6.5g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098