Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 86g175kcal15.3g0g12.7g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Kauralese 6.4g23kcal1.2g2.9g0.5g1.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 13g16kcal1.4g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g439kcal36.6g7.6g28.8g2.6g
Valittu annoskoko120g219kcal18.3g3.8g14.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna60g110kcal9.2g1.9g7.2g0.7g
Arvot/100g100g183kcal15.3g3.2g12g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098