Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 1029g2094kcal184.1g0g152.2g0g
Sipuli (kuorittu)154g42kcal2g7.4g0.3g2.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu26g27kcal2g4.2g0.2g0.5g
Kauralese 77g278kcal13.9g35.2g5.9g13.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 154g194kcal17g0.4g13.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g5268kcal438g94.4g345g33.2g
Valittu annoskoko1440g2634kcal219g47.2g172.5g16.6g
Annoskoko puolitettuna720g1317kcal109.5g23.6g86.3g8.3g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098