Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 114g233kcal20.5g0g16.9g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.9g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kauralese 8.6g31kcal1.5g3.9g0.7g1.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 17g22kcal1.9g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g585kcal48.6g10.4g38.2g3.8g
Valittu annoskoko160g293kcal24.3g5.2g19.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna80g146kcal12.2g2.6g9.6g1g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g11.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098