Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 1143g2327kcal204.6g0g169.1g0g
Sipuli (kuorittu)171g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Valkosipuli, tuore, silputtu29g30kcal2.3g4.7g0.2g0.6g
Kauralese 86g309kcal15.4g39.1g6.6g15g
Kananmuna kuorineen punnittu 171g215kcal18.9g0.4g15.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g5853kcal486.8g104.8g383.4g37g
Valittu annoskoko1600g2927kcal243.4g52.4g191.7g18.5g
Annoskoko puolitettuna800g1463kcal121.7g26.2g95.9g9.3g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098