Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 1600g3258kcal286.4g0g236.8g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Kauralese 120g432kcal21.6g54.7g9.2g21g
Kananmuna kuorineen punnittu 240g301kcal26.4g0.6g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g8195kcal681.4g146.6g536.6g51.8g
Valittu annoskoko2240g4098kcal340.7g73.3g268.3g25.9g
Annoskoko puolitettuna1120g2049kcal170.4g36.7g134.2g13g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098