Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 200g407kcal35.8g0g29.6g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kauralese 15g54kcal2.7g6.8g1.2g2.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g1024kcal85.2g18.2g67.2g6.4g
Valittu annoskoko280g512kcal42.6g9.1g33.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna140g256kcal21.3g4.6g16.8g1.6g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098