Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 229g465kcal40.9g0g33.8g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu5.7g5.9kcal0.5g0.9g0g0.1g
Kauralese 17g62kcal3.1g7.8g1.3g3g
Kananmuna kuorineen punnittu 34g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g1171kcal97.4g20.8g76.6g7.4g
Valittu annoskoko320g585kcal48.7g10.4g38.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna160g293kcal24.4g5.2g19.2g1.9g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098