Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 286g582kcal51.1g0g42.3g0g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu7.1g7.4kcal0.6g1.2g0g0.1g
Kauralese 21g77kcal3.9g9.8g1.6g3.7g
Kananmuna kuorineen punnittu 43g54kcal4.7g0.1g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g1463kcal121.8g26.4g95.8g9g
Valittu annoskoko400g732kcal60.9g13.2g47.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna200g366kcal30.5g6.6g24g2.3g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098