Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 457g931kcal81.8g0g67.7g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu11g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Kauralese 34g123kcal6.2g15.6g2.6g6g
Kananmuna kuorineen punnittu 69g86kcal7.5g0.2g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g2341kcal194.6g42g153.4g14.8g
Valittu annoskoko640g1171kcal97.3g21g76.7g7.4g
Annoskoko puolitettuna320g585kcal48.7g10.5g38.4g3.7g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098