Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 514g1047kcal92.1g0g76.1g0g
Sipuli (kuorittu)77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu13g13kcal1g2.1g0.1g0.3g
Kauralese 39g139kcal6.9g17.6g3g6.7g
Kananmuna kuorineen punnittu 77g97kcal8.5g0.2g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g2634kcal219g47.2g172.8g16.6g
Valittu annoskoko720g1317kcal109.5g23.6g86.4g8.3g
Annoskoko puolitettuna360g659kcal54.8g11.8g43.2g4.2g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098