Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 571g1164kcal102.3g0g84.6g0g
Sipuli (kuorittu)86g23kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Kauralese 43g154kcal7.7g19.5g3.3g7.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 86g108kcal9.4g0.2g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g2927kcal243.2g52.2g191.8g18.6g
Valittu annoskoko800g1463kcal121.6g26.1g95.9g9.3g
Annoskoko puolitettuna400g732kcal60.8g13.1g48g4.7g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098