Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 686g1396kcal122.7g0g101.5g0g
Sipuli (kuorittu)103g28kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu17g18kcal1.4g2.8g0.1g0.4g
Kauralese 51g185kcal9.3g23.5g4g9g
Kananmuna kuorineen punnittu 103g129kcal11.3g0.3g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g3512kcal292g63g230.2g22.2g
Valittu annoskoko960g1756kcal146g31.5g115.1g11.1g
Annoskoko puolitettuna480g878kcal73g15.8g57.6g5.6g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098