Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 678g549kcal10.6g114.1g0.3g20.3g
Kesäkurpitsa zucchini 398g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Mineraalisuola keskiarvo 4.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy12g103kcal0g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2184g1447kcal25.6g248.2g27.2g46.2g
Valittu annoskoko1092g723kcal12.8g124.1g13.6g23.1g
Annoskoko puolitettuna546g362kcal6.4g62.1g6.8g11.6g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418773