Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 871g705kcal13.7g146.6g0.4g26.1g
Kesäkurpitsa zucchini 512g93kcal2.9g12.8g2g3.6g
Mineraalisuola keskiarvo 5.3g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy15g132kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2808g1860kcal33.2g318.8g34.8g59.4g
Valittu annoskoko1404g930kcal16.6g159.4g17.4g29.7g
Annoskoko puolitettuna702g465kcal8.3g79.7g8.7g14.9g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418773