Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 97g78kcal1.5g16.3g0g2.9g
Kesäkurpitsa zucchini 57g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Mineraalisuola keskiarvo 0.6g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g207kcal3.6g35.4g3.8g6.6g
Valittu annoskoko156g103kcal1.8g17.7g1.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna78g52kcal0.9g8.9g1g1.7g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.3g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418773