Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 968g784kcal15.2g162.9g0.5g29g
Kesäkurpitsa zucchini 569g103kcal3.2g14.2g2.3g4g
Mineraalisuola keskiarvo 5.8g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy17g147kcal0g0g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g2067kcal36.8g354.2g39g66g
Valittu annoskoko1560g1033kcal18.4g177.1g19.5g33g
Annoskoko puolitettuna780g517kcal9.2g88.6g9.8g16.5g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418773