Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1160g939kcal18.2g195.2g0.6g34.8g
Kesäkurpitsa zucchini 682g123kcal3.8g17.1g2.7g4.8g
Mineraalisuola keskiarvo 7g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy20g176kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3738g2476kcal44g424.6g46.6g79.2g
Valittu annoskoko1869g1238kcal22g212.3g23.3g39.6g
Annoskoko puolitettuna935g619kcal11g106.2g11.7g19.8g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418773