Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 194g157kcal3g32.6g0.1g5.8g
Kesäkurpitsa zucchini 114g21kcal0.6g2.8g0.5g0.8g
Mineraalisuola keskiarvo 1.2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana624g413kcal7.2g70.8g7.8g13.2g
Valittu annoskoko312g207kcal3.6g35.4g3.9g6.6g
Annoskoko puolitettuna156g103kcal1.8g17.7g2g3.3g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.3g1.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418773