Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 290g235kcal4.6g48.8g0.1g8.7g
Kesäkurpitsa zucchini 171g31kcal1g4.3g0.7g1.2g
Mineraalisuola keskiarvo 1.7g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana935g619kcal11.2g106.2g11.6g19.8g
Valittu annoskoko467g310kcal5.6g53.1g5.8g9.9g
Annoskoko puolitettuna234g155kcal2.8g26.6g2.9g5g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418773