Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 387g313kcal6.1g65.2g0.2g11.6g
Kesäkurpitsa zucchini 228g41kcal1.3g5.7g0.9g1.6g
Mineraalisuola keskiarvo 2.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1248g827kcal14.8g141.8g15.6g26.4g
Valittu annoskoko624g413kcal7.4g70.9g7.8g13.2g
Annoskoko puolitettuna312g207kcal3.7g35.5g3.9g6.6g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418773