Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 484g392kcal7.6g81.5g0.2g14.5g
Kesäkurpitsa zucchini 285g51kcal1.6g7.1g1.1g2g
Mineraalisuola keskiarvo 2.9g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy8.3g73kcal0g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g1033kcal18.4g177.2g19.2g33g
Valittu annoskoko780g517kcal9.2g88.6g9.6g16.5g
Annoskoko puolitettuna390g258kcal4.6g44.3g4.8g8.3g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418773