Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 581g470kcal9.1g97.8g0.3g17.4g
Kesäkurpitsa zucchini 342g62kcal1.9g8.5g1.4g2.4g
Mineraalisuola keskiarvo 3.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g1240kcal22g212.6g23.4g39.6g
Valittu annoskoko936g620kcal11g106.3g11.7g19.8g
Annoskoko puolitettuna468g310kcal5.5g53.2g5.9g9.9g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418773