Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 150g1088kcal1.8g0.6g122g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Munan keltuainen35g100kcal5.4g0.1g8.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 228g781kcal23.2g159.3g2.7g8g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g100g370kcal14g56g1.1g10g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g800g272kcal1.6g56.8g2.4g14.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g36kcal0.4g8g0.4g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g200g160kcal5.2g8g12g0g
Smetana150g585kcal3.2g3.3g63g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 120g151kcal13.2g0.3g10.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3961g8588kcal136.6g954.2g446.4g64.8g
Valittu annoskoko1981g4294kcal68.3g477.1g223.2g32.4g
Annoskoko puolitettuna990g2147kcal34.2g238.6g111.6g16.2g
Arvot/100g100g217kcal3.4g24.1g11.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418946