Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Valkosipulikermaperunat

Kuori, ja silppua perunat kuutioiksi.

Pyöritä rypsiöljyssä pannulla n. 5 min. Laita paistovuokaan perunat.

Sekoita maito ja kasvisrasvasekoite keskenään, lisää ripaus suolaa ja ja valkosipulit(valkkariakin maun mukaan) puristettuna.

Heitä ainekset sekaisi uunivuo'ossa ja paista n.30-35min 225C

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Milbona Maito rasvaton125g41kcal4.1g6.1g0g0g
Ruoka, kasvisrasvasekoite 7% 2dl (Rainbow (inex)), annos 200g200g170kcal2.8g8.8g14g0g
Peruna (vanha, kuorittu)625g513kcal11.3g110g0.6g6.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl10g83kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1940g1636kcal38g253g49.4g13g
Valittu annoskoko970g818kcal19g126.5g24.7g6.5g
Annoskoko puolitettuna485g409kcal9.5g63.3g12.4g3.3g
Arvot/100g100g84kcal2g13g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41898