Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus20g64kcal2.4g0.1g6g0g
Herne 500g345kcal25.3g46.8g2g15.5g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5860g2589kcal195.4g93.8g152g31g
Valittu annoskoko2930g1294kcal97.7g46.9g76g15.5g
Annoskoko puolitettuna1465g647kcal48.9g23.5g38g7.8g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061