Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 550g99kcal3.1g13.8g2.2g3.9g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g750g1275kcal150g0g75g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 300g529kcal5.6g9.3g51g0g
Emmental juustoraaste valio150g585kcal43.5g0g45g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)500g200kcal5.5g36g2.5g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4500g5376kcal415.4g118.2g351.4g21.8g
Valittu annoskoko2250g2688kcal207.7g59.1g175.7g10.9g
Annoskoko puolitettuna1125g1344kcal103.9g29.6g87.9g5.5g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768