Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Gluteeniton tiikerikakku

Voitele ja jauhota vuoka.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään (paitsi ei kaakaojauhetta).

Lisää taikinaan kuivat aineet, voi ja jogurtti.

Ota taikinasta kulhoon noin kolmasosa ja sekoita siihen kaakaojauhe.

Kaada vuoan pohjalle puolet vaaleasta taikinasta, lisää päälle tumma taikina ja loput vaaleasta taikinasta.

Pistele haarukalla taikinaa muutaman kerran, jotta taikinakerrokset menevät sekaisin.

Paista 175 C alatasolla noin 40-45 minuuttia.

Tarkista kypsyys esim.

hammastikulla.

Jos tikku tulee ulos kuivana, kakku on valmis.

Lähde: Arla ingman

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 150g1066kcal1.1g0.6g120g0g
Sokeri 213g863kcal0g212.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu272g343kcal29.9g0.8g24.5g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g400g1400kcal14g324g4g12g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 100g123kcal4g4.3g10.1g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 12g44kcal2.2g1.3g2.6g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2333g7791kcal103.4g1114g322.4g31.4g
Valittu annoskoko1167g3896kcal51.7g557g161.2g15.7g
Annoskoko puolitettuna583g1948kcal25.9g278.5g80.6g7.9g
Arvot/100g100g334kcal4.4g47.7g13.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420822