Gluteeniton tiikerikakku
Voitele ja jauhota vuoka.
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään (paitsi ei kaakaojauhetta).
Lisää taikinaan kuivat aineet, voi ja jogurtti.
Ota taikinasta kulhoon noin kolmasosa ja sekoita siihen kaakaojauhe.
Kaada vuoan pohjalle puolet vaaleasta taikinasta, lisää päälle tumma taikina ja loput vaaleasta taikinasta.
Pistele haarukalla taikinaa muutaman kerran, jotta taikinakerrokset menevät sekaisin.
Paista 175 C alatasolla noin 40-45 minuuttia.
Tarkista kypsyys esim.
hammastikulla.
Jos tikku tulee ulos kuivana, kakku on valmis.
Lähde: Arla ingman
Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa
Nalanna