Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g130g729kcal12.6g41.6g53.3g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g100g600kcal21g6.9g55g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g2999kcal69.2g100g251.6g0g
Valittu annoskoko280g1499kcal34.6g50g125.8g0g
Annoskoko puolitettuna140g750kcal17.3g25g62.9g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421104