Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 120g76kcal0.6g14.2g0.5g5.4g
Porkkana 318g104kcal2g17.7g0.6g8.1g
Peruna, vanha, kuorittu 260g198kcal4.9g40.3g0.5g2.6g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g105g397kcal31.9g61.2g2.7g2.5g
Grahamjauho 83g271kcal8.7g50.1g1.8g8.2g
Ruokasuola jodioitu 14g0.4kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g20g15kcal0.2g3.6g0.1g0g
Flora culinesse50g370kcal0g0g41g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2739g2862kcal96.8g374.2g94.4g53.6g
Valittu annoskoko1370g1431kcal48.4g187.1g47.2g26.8g
Annoskoko puolitettuna685g716kcal24.2g93.6g23.6g13.4g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237