Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kanafile-vihanneksilla

Pilko paprika ja sipulit viipaleiksi uunin vuokaan.

Silppua tuoretta oreganoa päälle.

Pyörittele vihannekset 2 ruokalusikallisessa oliiviöljyä.

Laita päälle suolaa ja pippuria.

Paista noin 45 minuuttia uunin keskiosassa 200 asteessa.

Paista kanafile parilla pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Riiaff
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen160g41kcal1.4g7.4g0.6g3.2g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Oliiviöljy 13g115kcal0g0g13g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi, maustamaton200g196kcal44g0g2g0g
Oregano, tuore (Järvikylä), annos 10g10g6.8kcal0.2g1g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1066g799kcal95.2g31.2g32.2g12.2g
Valittu annoskoko533g399kcal47.6g15.6g16.1g6.1g
Annoskoko puolitettuna267g200kcal23.8g7.8g8.1g3.1g
Arvot/100g100g75kcal8.9g2.9g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422051