Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Papusalaatti

Liota ja keitä pavut, huomioi eri papujen erilaiset keittoajat.

ks. esim.

Siirry sivulle! Voit myös vaihtaa kuivapavut 2-3 tölkkiin (n. 500g) säilykepapuja.

Pilko punasipuli, marinoi etikka-sokeriseokessa.

Yhdistä kastikkeen aineksen (öljy, 1-2 limen mehu, raastettu valkosipuli & inkivääri) ja mausta suolalla, pippurilla ja halutessasi yrteillä.

Pilko paprikat (1-2) kulhoon, lisää herneet, maissit, pavut, punasipulit ja kastike.

Sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan ainakin tunniksi.

210g kuivattuja papuja painoi n. 520g keitettynä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pintopapu, kuivattu (Risenta), annos 100g70g224kcal16.1g37.1g1.1g0g
Mung-papu, gogreen70g243kcal16.8g43.8g0.8g11.4g
Mustasilmäpapu,keittämätön (Risenta), annos 100g70g224kcal16.1g36.4g1.1g0g
Maissi, pakaste (Pirkka), annos 50g200g246kcal6g52g1.6g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g200g106kcal11.4g10.6g2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Paprika, punainen300g77kcal2.7g13.8g1.2g6g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g20g4kcal0g1.3g0g0g
Ruokosokeri10g41kcal0g10g0g0g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g45g11kcal0.2g3.8g0g0.2g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu8g6.4kcal0.1g1.4g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3112g3035kcal145.8g444.6g76.8g43.6g
Valittu annoskoko1556g1517kcal72.9g222.3g38.4g21.8g
Annoskoko puolitettuna778g759kcal36.5g111.2g19.2g10.9g
Arvot/100g100g98kcal4.7g14.3g2.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422060