Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juustokuorrutettu seiti neljälle

400 g pakasteseitiä
½ purjoa
¾ tl suolaa
¼ tl rouhittua valkopippuria
½ tl currya
1 dl ruokakermaa
2 dl juustoraastetta
3 rkl hienonnettua tilliä

Nosta jäiset kalapalat uunivuokaan.

Halkaise, huuhtele ja leikkaa purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kypsennä purjosipuleita mikrossa täydellä teholla noin 30 sekunnin ajan.

Mausta kalapalat suolalla, valkopippurilla sekä currylla.

Levitä kalojen päälle purjoviipaleet.

Valuta pinnalle ruokakerma ja ripottele lopuksi hienonnettu tilli sekä juustoraaste.

Kypsennä vuokaa 200 asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.

Tarjoile keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

lainattu : Siirry sivulle!

Atta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus400g280kcal64g0g1.2g0g
Purjosipuli160g30kcal2.9g3.8g0.3g3.4g
Flora ruoka kevyt & paksu100g60kcal1g4.5g4g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu150g390kcal46.5g0g22.5g0g
Tilli tuore25g6.5kcal0.9g0.3g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1670g1534kcal230.6g17.2g56.4g7.8g
Valittu annoskoko835g767kcal115.3g8.6g28.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna418g384kcal57.7g4.3g14.1g2g
Arvot/100g100g92kcal13.8g1g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42219